Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 69 50 86

RAMEN EN DEUREN VOOR NIEUWBOUW OF RENOVATIE

Breng uw ramen en deuren tot leven dankzij het vakmanschap van schrijnwerkerij De Donder-Devos uit Meise.

Plaatsing van ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatie

Het belang van een raam of een deur in een woning gaat veel verder dan enkel zorgen voor voldoende lichtinval. Het geeft u de mogelijkheid om huiselijke ruimtes van elkaar te scheiden en verhindert dat de koude van buiten naar binnen kan. Daarnaast bepaalt de keuze van het materiaal en de uitwerking ook hoe uw interieur eruit zal zien.

Kies voor schrijnwerkerij De Donder-Devos uit Meise en laat uw ramen en deuren afwerken in aluminium, pvc en hout. Wij voeren nieuwbouw- en renovatieprojecten uit en brengen uw huisinrichting nog meer tot leven. Bekijk zeker enkele van onze realisaties en overtuig uzelf van de kwaliteit die wij te bieden hebben.

Ook brengen wij op vraag van de klant muggenhorren, muggenramen, schuifziften, plissé  en rolhorren aan. Vraag zeker naar de mogelijkheden voor uw specifiek project.

Inbraakbeveiliging met veiligheidsramen

Voel u altijd veilig in uw woonst en laat uw ramen beveiligen met het veiligheidsraam Saflex Inside. Dit raam houdt inbrekers buiten en brengt geen extra kosten voor u als klant met zich mee. De veiligheidsramen zijn uitgerust met draairamen, een veiligheidsbeslag en een kruk op elke raamvleugel, waardoor het zelfs met een koevoet onmogelijk wordt om het raam binnen een korte tijd te forceren. Met Saflex Inside kan u op beide oren slapen.

Offerte voor ramen en deuren

Bouwt u een nieuwbouwwoning of zijn de ramen en deuren in uw bestaande woning aan vervanging toe? Contacteer ons wij bezorgen u gratis een vrijblijvende offerte voor de ramen en deuren van uw woning.

Een allround schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij De Donder-Devos in Meise staat sinds de jaren ’70 garant voor uitmuntend vakmanschap in buitenschrijnwerkramen en deurenrolluikenzonweringautomatisatie van schrijnwerk en raamdecoratie.