Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 69 50 86

AUTOMATISATIE VAN POORTEN EN ROLLUIKEN

Dankzij de automatisatie Somfy RTS IO van schrijnwerkerij De Donder-Devos in Meise wordt alles in één handomdraai bediend.

Eén eenvoudige druk op de knop

Een manueel rolluik is niet altijd eenvoudig te bedienen, zeker wanneer u een fysiek ongemak heeft of een minder sterke conditie door bv. een hoge leeftijd of andere redenen. Op zo’n moment kan het moeilijk zijn om een rolluik met de hand te openen of sluiten. In dat geval bieden elektrische rolluiken een uitweg. Met een eenvoudige drukknop, afstandsbediening of andere zender geeft u het signaal wanneer het tijd is om te openen of sluiten.

Ideaal voor inbraakbeveiliging

Maar ook voor inbraakbestrijding biedt een elektrisch rolluik tal van mogelijkheden. Er bestaan modellen met een tijdsschakelaar, waardoor u ze ook tijdens een periode van afwezigheid kan laten sluiten op het door u aangegeven tijdstip. Zo zet u mogelijke dieven op het verkeerde been. Wij bieden verschillende mogelijkheden in deze automatisatie-oplossingen, vraag gerust naar ons aanbod.

Volautomatische poorten

Uw garagepoort automatisch kunnen openen heeft heel wat voordelen. Zo kan u beschermd tegen regen en wind de garagepoort openen terwijl u gewoon in uw wagen blijft zitten bij thuiskomst. U hoeft dan enkel maar binnen te rijden.

Wij voorzien enkele oplossingen voor volautomatische poorten. De poorten zijn uiterust met een kwaliteitsmotor van Novomatic. Er is een ruim aanbod van zenders, drukknoppen, mini-handzenders die u in uw garage kunt plaatsen.

Offerte voor automatisatie

Plaatst u een nieuwe poort of rolluik en wilt u deze automatisch laten openen? Of heeft u een bestaande poort of rolluik waarop uw automatisatie wil laten plaatsen? Contacteer ons wij bezorgen u gratis een vrijblijvende offerte voor uw automatisatie.

Een allround schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij De Donder-Devos in Meise staat sinds de jaren ’70 garant voor uitmuntend vakmanschap in buitenschrijnwerkramen en deurenrolluikenzonweringautomatisatie van schrijnwerk en raamdecoratie.