Ramen en deuren voor nieuwbouw of renovatie

Breng uw ramen en deuren in Meise tot leven dankzij het vakmanschap van schrijnwerkerij De Donder-Devos.

Plaatsing van ramen en deuren

voor nieuwbouw en renovatie

Het belang van een raam of een deur in een woning gaat veel verder dan enkel zorgen voor voldoende lichtinval. Het geeft u de mogelijkheid om huiselijke ruimtes van elkaar te scheiden en verhindert dat de koude van buiten naar binnen kan. Daarnaast bepaalt de keuze van het materiaal en de uitwerking ook hoe uw interieur eruit zal zien.

Kies voor schrijnwerkerij De Donder-Devos uit Meise en laat uw ramen en deuren afwerken in aluminium, pvc en hout. Wij voeren nieuwbouw- en renovatieprojecten uit en brengen uw huisinrichting nog meer tot leven.

Ook brengen wij op vraag van de klant muggenhorren, muggenramen, schuifziften, plissé  en rolhorren aan. Vraag zeker naar de mogelijkheden voor uw specifiek project.

Inbraakbeveiliging met veiligheidsramen

Voel u altijd veilig in uw woonst en laat uw ramen beveiligen met het veiligheidsraam Saflex Inside. Dit raam houdt inbrekers buiten en brengt geen extra kosten voor u als klant met zich mee. De veiligheidsramen zijn uitgerust met draairamen, een veiligheidsbeslag en een kruk op elke raamvleugel, waardoor het zelfs met een koevoet onmogelijk wordt om het raam binnen een korte tijd te forceren. Met Saflex Inside kan u op beide oren slapen.


Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een offerte voor het plaatsen van ramen en deuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons via het contactformulier of telefonisch bereiken.

Back to Top