Harmonieus buitenschrijnwerk in PVC, alu & hout

Laat uw buitenschrijnwerk in Meise in PVC, alu & hout plaatsen door schrijnwerkerij De Donder-Devos en kies voor een woning in harmonie.

Buitenschrijnwerk op maat

Wanneer u bouwplannen heeft of uw woning wenst te renoveren, tellen niet alleen de keuzes die u maakt voor uw binnenhuisinrichting. Ook de beslissingen die u neemt rond het buitenschrijnwerk zullen bepalen hoe uw woonst eruit zal zien. De Donder-Devos BVBA uit Meise plaatst uw schrijnwerk met de grootste zorg. Van het opmeten tot het aanbrengen van materialen en de plaatsing. Wij zijn vooral gespecialiseerd in alu, PVC en houtoplossingen, alles volledig uitgewerkt naar uw smaak.

Onze troeven

  • Ramen en deuren: duurzaam, inbraakwerend en isolerend. Profielen in PVC, hout of aluminium
  • Verandabouw
  • Pergola’s
  • Sier- en klapluiken
  • ….

Na de plaatsing werken we het schrijnwerk tot in het kleinste detail af en voorzien we alle toebehoren, zoals rolluiken, vliegenramen en andere elementen. Het design en de kleur worden samengesteld volgens uw persoonlijke voorkeur.


Contact opnemen

Wenst u een offerte voor buitenschrijnwerken in PVC, alu & hout? Twijfel niet en neem contact op met De Donder-Devos BVBA in Meise. We bekijken het project graag samen met u.

Back to Top