Met de automatisatie Somfy RTS IO gaat een nieuwe wereld open!

Dankzij de automatisatie Somfy RTS IO in Meise van schrijnwerkerij De Donder-Devos wordt alles in één handomdraai bediend.

Eén eenvoudige druk op de knop

Een manueel rolluik is niet altijd eenvoudig te bedienen, zeker wanneer u een fysiek ongemak heeft of een minder sterke conditie door bv. een hoge leeftijd of andere redenen. Op zo’n moment kan het moeilijk zijn om een rolluik met de hand te openen of sluiten. In dat geval bieden elektrische rolluiken een uitweg. Met een eenvoudige drukknop, afstandsbediening of andere zender geeft u het signaal wanneer het tijd is om te openen of sluiten.

Ideaal voor inbraakbeveiliging

Maar ook voor inbraakbestrijding biedt een elektrisch rolluik tal van mogelijkheden. Er bestaan modellen met een tijdsschakelaar, waardoor u ze ook tijdens een periode van afwezigheid kan laten sluiten op het door u aangegeven tijdstip. Zo zet u mogelijke dieven op het verkeerde been. Wij bieden verschillende mogelijkheden in deze automatisatieoplossingen, vraag gerust naar ons aanbod.

Volautomatische poorten

Uw garagepoort automatisch kunnen openen heeft heel wat voordelen. Zo kan u beschermd tegen regen en wind de garagepoort openen terwijl u gewoon in uw wagen blijft zitten bij thuiskomst. U hoeft dan enkel maar binnen te rijden.

Wij voorzien enkele oplossingen voor volautomatische poorten. De poorten zijn uiterust met een kwaliteitsmotor van Novomatic. Er is een ruim aanbod van zenders, drukknoppen, mini-handzenders die u in uw garage kunt plaatsen.


Heeft u een vraag of wil u een offerte voor een automatisch rolluik of een poort? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder!

Back to Top